PRODUKTDETALJER
- Indvendige mål 400x580xh95
- Pizzaproduktion/time: fra Ø 150 mm “80 gr.” = 145 pizzaer, op til Ø 400 mm “585 gr.” = 21 pizzaer (tilberedningstid 3,5 til 4 minutter)
- På forespørgsel: rustfrit stål base på drejelige hjul (med bremser)
- Mulighed for at stable op til 3 ovne af samme model
- Konstrueret fuldstændigt i rustfrit stål AISI 304, termisk isolering i keramiske fibre.
- Madlavningstunnel: elektronisk regulering af temperaturen og hastigheden af varmeovergangen. Hurtig temperaturrækkevidde, nem adgang til vedligeholdelse.
- Maksimal temperatur 320°C.
- Gasvarme : elektronisk styring af flammen, minimum/maksimum regulering.
- Elektronisk “digitalt” kontrolpanel tilgængeligt fra fronten, med styring af 6 bageprogrammer, nemt og hurtigt til eftersalgsservice.
+
FORDEL:
Ideelt udtænkt til tilberedning uafbrudt af pizzatærter, toast, tærter, halvmåner, lasagne osv…
Et enkelt patent tillader en homogen fordeling af strømmen af varm luft, hvilket tillader en tilberedning en temperatur lavere end de traditionelle ovne, der involverer en bedre kvalitet af madlavningen samt energibesparelse.
Læs mere om Diamond Europe