PRODUKTDETALJER
- Indvendige mål 400x570xh90
- Pizzaproduktion/time: fra Ø 150 mm “80 gr.” = 130 pizzaer, op til Ø 400 mm “585 gr.” = 18 pizzaer (tilberedningstid 3,5 til 4 minutter)
- 4 fødder i rustfrit stål
- Indvendig og udvendig konstruktion i AISI 304 rustfrit stål, termisk isolering i keramisk fiber.
- Bagetunnel: elektronisk regulering af temperatur og kørehastighed. Hurtig opvarmning, nem adgang til vedligeholdelse.
- Maksimal temperatur 320°C.
- Elvarme: uafhængig effektregulering (høj/lav).
- Elektronisk “digitalt” kontrolpanel tilgængeligt fra fronten, med styring af 6 bageprogrammer, nemt og hurtigt til eftersalgsservice.
+
FORDEL:
Ideelt udtænkt til tilberedning uafbrudt af pizzatærter, toast, tærter, halvmåner, lasagne osv…
Et enkelt patent tillader en homogen fordeling af strømmen af varm luft, hvilket tillader en tilberedning en temperatur lavere end de traditionelle ovne, der involverer en bedre kvalitet af madlavningen samt energibesparelse.
Læs mere om Diamond Europe