PRODUKTDETALJER
- Indvendige mål 1000x1300xh100
- Pizzaproduktion / time: fra Ø 250 mm “230 gr.” = 330 pizzaer, op til Ø 500 mm “915 gr.” = 60 pizzaer (tilberedningstid 3,5 til 5 minutter)
- Standard med rustfri stålbund på drejelige hjul (med bremser)
- Konstrueret fuldstændigt i rustfrit stål AISI 304, termisk isolering i keramiske fibre.
- Madlavningstunnel: elektronisk regulering af temperaturen og hastigheden af varmeovergangen. Hurtig temperaturrækkevidde, nem adgang til vedligeholdelse.
- Maksimal temperatur 320°C.
- Elvarme : uafhængig regulering af effekten (høj og lav).
- Elektronisk “digitalt” kontrolpanel tilgængeligt fra fronten, med styring af 6 bageprogrammer, nemt og hurtigt til eftersalgsservice.
+
FORDEL:
Ideelt udtænkt til tilberedning uafbrudt af pizzatærter, toast, tærter, halvmåner, lasagne osv…
Et enkelt patent tillader en homogen fordeling af strømmen af varm luft, hvilket tillader en tilberedning en temperatur lavere end de traditionelle ovne, der involverer en bedre kvalitet af madlavningen samt energibesparelse.
Læs mere om Diamond Europe