Vores industrielle vakuumkammermaskiner anbefales til at pakke enhver form for mad (kød, pålæg, ost osv.) i store mængder. AISI 304 s/stålkonstruktion, støbt tank med afrundede kanter til lette rengøringsoperationer, gennemsigtigt polycarbonatdæksel med en minimumstykkelse på 1,5 cm, multidirektionelle hjul til let at flytte maskinen, 20 tilpasselige programmer for at optimere tid og forbrug, specifikt Soft Vacuum-program til bevare flydende og cremede produkter, Marineringsprogram med korte og tætte vakuumcyklusser for at lade væsker trænge hurtigere ind i produkternes fibre, Vacuum Sensor-program, som gør det muligt manuelt at indstille vakuumprocenten, automatisk start, nødstop, LCD-display, flere svejsejern (uden ledninger) ) udstyret med s/stål pneumatiske stempler for at forenkle rengøringsoperationerne, pumpe automatisk selv/rengøringsprogram.
Læs mere om Swedlinghaus