Home
Shop

Magistar TS kombiovn 20X2/1GN – naturgas

ELEKTRISK
Forsyningsspænding: 220-240 V/1 ph/50 Hz
Elektrisk effekt, standard: 2,5 kW
Elektrisk effekt maks.: 2,5 kW
Kredsløbsafbryder påkrævet

LPG:
Samlet termisk belastning: 340900 BTU (100 kW)

INSTALLATION:
Frihøjde: Frihøjde: 5 cm bag og højre side.
Foreslået frigang til serviceadgang: 50 cm venstre side.

NØGLEINFORMATION:
Dørhængsler:
Udvendige mål, Bredde: 1162 mm
Udvendige mål, Dybde: 1066 mm
Udvendige mål, Højde: 1794 mm
Vægt: 394 kg
Egenvægt: 394 kg
Fragtvægt: 432 kg
Forsendelsesvolumen: 3,26 m³

GAS
Gaseffekt: 100 kW
Standard gaslevering: Naturgas G20
ISO 7/1 gastilslutningsdiameter: 1″ MNPT
LPG:

VAND:
Vandtilslutningsforbindelser “CWI1-CWI2″: 3/4”
Tryk, bar min/max: 1-6 bar
Afløb “D”: 50 mm
Max indløbsvandforsyningstemperatur: 30 °C
Chlorider: <17 ppm
Ledningsevne: >285 µS/cm

KAPACITET:
Bakketype: 20 – 2/1 Gastronorm
Max bæreevne: 200 kg

Eksl. moms - kr. 279.900,00

Inkl. moms - kr. 349.875,00

Produkt dokumenter

Buy Now

2 forskellige kemiske muligheder tilgængelige: fast og flydende (kræver valgfrit tilbehør).

Kapacitet: 20 GN 2/1 eller 40 GN 1/1 bakker.

Forbindelse klar til realtidsadgang til tilsluttede apparater fra fjern- og dataovervågning (kræver valgfrit tilbehør – kontakt virksomheden for flere detaljer).

Høj opløsning fuld berøringsskærm interface (oversat til mere end 30 sprog) – farveblind venligt panel.

Indbygget dampgenerator til meget præcis fugt- og temperaturkontrol i henhold til de valgte indstillinger.

Ægte fugtighedskontrol baseret på lambdasensor for automatisk at genkende mængden og størrelsen af ​​mad for ensartede kvalitetsresultater.

Tør, varm konvektionscyklus (25 °C – 300 °C): ideel til madlavning med lav luftfugtighed.

Kombinationscyklus (25 °C – 300 °C): kombinerer konvektionsvarme og damp for at opnå et fugtkontrolleret madlavningsmiljø, accelererer tilberedningen og reducerer vægttab.

Lav temperatur dampcyklus (25 °C – 99 °C): ideel til sous-vide, re-termalisering og delikat madlavning.
Dampcyklus (100 °C): skaldyr og grøntsager.
Højtemperaturdamp (25 °C – 130 °C).

Automatisk tilstand inklusive 9 madfamilier (kød, fjerkræ, fisk, grøntsager, pasta/ris, æg, krydret og sødt bageri, brød, dessert) med 100+ forskellige forudinstallerede varianter. Gennem den automatiske registreringsfase optimerer ovnen tilberedningsprocessen i henhold til størrelse, mængde og type mad, der er fyldt, for at opnå det valgte tilberedningsresultat. Oversigt i realtid over tilberedningsparametrene. Mulighed for at personalisere og gemme op til 70 varianter pr. familie.

Særlige cyklusser:
– Regenerering (ideel til banket på tallerken eller rethermalisering på bakke),
– Lav temperatur madlavning (for at minimere vægttab og maksimere madkvaliteten),
– Prøvecyklus,
– EcoDelta-tilberedning, madlavning med kogetermometer, der opretholder forudindstillet temperaturforskel mellem madens kerne og kogekammeret,
– Sous-vide madlavning,
– Static Combi (til at gengive traditionel madlavning fra statisk ovn),
– Pasteurisering af pasta,
– Dehydreringscyklusser (ideel til tørring af frugt, grøntsager, kød, fisk og skaldyr),
– Food Safe Control (for automatisk at overvåge sikkerheden ved madlavningsprocessen i overensstemmelse med HACCP hygiejniske standarder),
– Advanced Food Safe Control (for at drive madlavningen med pasteuriseringsfaktor).

Programtilstand: Der kan maksimalt gemmes 1000 opskrifter i ovnens hukommelse for at genskabe nøjagtig den samme opskrift til enhver tid. Opskrifterne kan grupperes i 16 forskellige kategorier for bedre at organisere menuen. 16-trins madlavningsprogrammer er også tilgængelige.

MultiTimer-funktion til at styre op til 20 forskellige tilberedningscyklusser på samme tid, hvilket forbedrer fleksibiliteten og sikrer fremragende tilberedningsresultater. Kan gemmes op til 200 MultiTimer-programmer.

AirFlow luftfordelingssystem for at opnå maksimal ydeevne i køling/opvarmning jævnhed og temperaturkontrol takket være et specielt design af kammeret kombineret med høj præcision variabel hastighed blæser.

Ventilator med 7 hastighedsniveauer fra 300 til 1500 RPM og omvendt rotation for optimal jævnhed. Ventilatoren stopper på mindre end 5 sekunder, når døren åbnes.

6-punkts multisensor kernetemperatursonde for maksimal præcision og fødevaresikkerhed.

Upload billeder til fuld tilpasning af tilberedningscyklusser.

Automatisk hurtig nedkøling og forvarmningsfunktion.

Reduceret effektfunktion til skræddersyede langsomme tilberedningscyklusser.

HP Automatic Cleaning: Automatisk og indbygget selvrensende system med integreret afkalkning af dampgeneratoren. 5 automatiske cyklusser (blød, medium, stærk, ekstra stærk, kun skylle) og grønne funktioner for at spare energi, vand, opvaskemiddel og afspændingsmiddel. Også programmerbar med forsinket start.

Cooking Optimizer-funktionen organiserer tilberedningssekvensen for de valgte cyklusser, hvilket optimerer arbejdet i køkkenet ud fra et tids- og energieffektivitetssynspunkt.

Make-it-mine-funktion til at tillade fuld personalisering eller låsning af brugergrænsefladen.

SoloMio lader brugeren gruppere favoritfunktionerne på hjemmesiden for øjeblikkelig adgang.

Kalender fungerer som en dagsorden, hvor brugeren kan planlægge det daglige arbejde og modtage personlige advarsler for hver opgave.

Med Match-funktion er Ovnen og Blast Chiller forbundet med hinanden og kommunikerer for at guide brugeren gennem cook&chill-processen, der optimerer tid og effektivitet (kræver valgfrit tilbehør).

USB-port til at downloade HACCP-data, dele madlavningsprogrammer og konfigurationer.
USB-porten gør det også muligt at tilslutte sous-vide-sonde (valgfrit tilbehør).

Tilslutningsmuligheder klar til realtidsadgang til tilsluttede apparater fra fjern- og HACCP-overvågning (kræver valgfrit tilbehør).

Træning og vejledning, der understøtter materialer, der er let tilgængelige ved at scanne QR-koden med enhver mobilenhed.

Backup-tilstand med selvdiagnose aktiveres automatisk, hvis der opstår en fejl for at undgå nedetid.

Automatisk forbrugsvisualisering i slutningen af ​​cyklussen.

Integreret dørafskærmning for at undgå damp- og varmespredning fra døren, når indrulningsstativet ikke bruges.

Dobbelt termoglas dør med åben rammekonstruktion, til køling

Læs mere om Zanussi

Back to Top