PRODUKT DETALJER
- Kapacitet 10 GN 1/1 (eller) 10 x 600×400 mm (valgfri gitre og tallerkener).
- Produktion efter cyklus: 30 kg ( +70 ° C +3 ° C) og 20 kg ( +70 ° C -18 ° C).
- Core probe seriel.
- “Antisvingende” struktur i rustfrit ståltråd (aftagelig), plads til plader 65 mm.
- Vendbar dør, indbygget håndtag (ikke markant).
- Kompressorgruppe placeret på “aftagelige” dias, let rengøring og vedligeholdelse.
- 4 justerbare fødder i rustfrit stål.
- Programmerbar elektronisk regulator (i lukket vandtæt boks), med bevaringsfunktion i slutningen af cyklussen og alarmklokke (“HACCP -norm”).
- Monoblock struktur, indvendig og udvendig fremstillet i austenitisk rustfrit stål (mad), bagsiden er i galvaniseret stål.
- Stemplet indvendig bund med afløbshætte (høj vedligeholdelse), afrundede vinkler og hjørner (uden stød).
- Dør, magnetisk samling (let udskiftning, uden værktøj).
- Mikroafbryder, der tillader stop af fordamperens ventilator, mens døren åbnes.
- Kompressorgruppe klimaklasse 4, ventileret kondensator, tilgængelighed foran.
- Kølemiddel (eller R452).
- Ventileret fordamper (overdimensioneret), behandlet mod salt og fødevaresyrer, helt skjult (ikke synlig).
- Automatisk fordampning af kondensatet.
- Polyurethanisolering uden CFC.
- Udstyret fremstilles efter gældende (CE) standarder.
+
FORDEL:
Regulator med stort lysende display, taktile taster (IP65). Kontrol af køle- eller frysecyklusser (med funktionen “hård / blød”), til tiden eller ved temperatur (kernesonde). Memorisering af HACCP -alarmer, forskellige programmer …… I kolde forbindelser kommer fødevaresikkerheden igennem ved et grundlæggende princip: IE overgangen af kernesonden temperatur fra +70 ° C til +3 ° C på 90 minutter (UK normer) eller fra + 65 ° C til + 10 ° C på 110 minutter (NF -normer) og fra + 70 ° C til -18 ° C på 240 minutter (britiske normer) eller + 65 ° C til -18 ° C i 270 minutter (NF -normer), garanterer diamantkølerne respekt for alle disse opgaver.
Læs mere om Diamond Europe