- Kammer til tallerkener 600×400 mm (eller) 2 pizzaer Ø 330 mm.
- Frisk pizza: madlavning om 3’30, frosset om 4’30.
- 2 strømkabler til tilslutning i 230/1N (vekselstrøm).
- Realisering i rustfrit stål.
- Isolering i stenuld meget tyk.
- Unikt koncept: opvarmning med infrarød kvarts (1050°C)
- Sål i ildfast sten.
- Meget hurtig forvarmning (15 min.).
- Timer 15 min. med kontinuerlig position.
- Termostat 0-350°C til ovnrummet, 1 energiregulator til sålen, advarselslampe for spænding, advarselslampe for varme.
- Sikkerhedstermostat leveres som standard.
- Dør med dobbelt isolering monteret med kogekoøje.
- Apparater overholder gældende CE.
+
FORDEL
Unik konception. Ideel til pizzaer, flammenküsche, tærter, quicher, kager, baguettes og møblerede skiver brød, ciabatta (PIZZA-QUICK/66-43: også tilberedning af cateringpizzaer, butterdej, tærter…). Sål i ildfast sten til at koge dejen homogent, godt glaseret og sprød, infrarød kvarts til en dyb kogning af fyldet. Den dobbelte regulering (patenteret) giver pizzakogeren mulighed for at tilpasse arten og tykkelsen af det bagværk, der skal tilberedes, men også efter de ingredienser, han vil bruge, især mængden af mozzarella: fra Napolitano-pizzaen med en tykkere wienerbrød til Toscanaen med en tyndere wienerbrød, selv den amerikanske med en meget flåtdej.
Læs mere om Diamond Europe
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.