Hjem
Webshop

Bordplade kølede kødhakkere lavet af med semi automatisk hamburger tilbehør – C/E R22H – enfaset – Unger S3 version

Strøm: V230/1/50 Hz
Kropsmaskine i rustfrit stål
Rustfrit stål indvendig 22 hoved
Start-Stop-Omvendt
Produktivitet: ca. 300 kg/t
Kølet fodergryde på 5 sider
Effekt: 1,1 kW/HK 1,5
Halvautomatisk hamburgertilbehør*
CE-version
Egenvægt: 48 kg
Hamburger dimensioner
Maks.: L 115 mm x H 90 mm
Mellem: L 95 mm x H 90 mm
Min: L 60 mm x H 90 mm
“RH” versioner med semiautomatisk hamburgertilbehør
Yderkrop i rustfrit stål
Beholder i rustfrit stål
Ramme og foderbakke i rustfrit stål
Indvendigt hoved i rustfrit stål, snekke og spændehjul
Enterprise version: rustfri stålplade og kniv (selvskærpende)
Unger version: 3 stk. til 22 (Ø 82) og 5 stk. for 22 (Ø 82) og 32 (Ø 98)
Transparent plexiglas betræk som standard
Start, stop og vend tilbage med NVR-system ved lav spænding
Uafhængige hakke- og køleanlæg
På forespørgsel: Specialspændinger, 60 Hz, rustfrit bord med hjul .

Eksl. moms - Original price was: kr. 55.688,00.Current price is: kr. 41.250,00.

Inkl. moms - kr. 51.562,50

Produkt dokumenter

Køb nu

Fordelene ved køling i kødforarbejdning

Ved hjælp af kølemaskiner kan fødevareforarbejdning udføres under optimale hygiejneforhold, der tilbyder en fremragende service i fuld overensstemmelse med de gældende regler og deres krav:

Det holder på kølekæden, og det bryder bakterieudviklingen
Forbrugerne/slutkunderne kan bekræfte en forarbejdning under de bedste hygiejniske forhold
Det hakkede kød bevarer sine organoleptiske egenskaber
Den “kølede” udskæring ændrer ikke på de umættede fedtsyrer på kødet
Systemet øger holdbarheden af ​​hakket kød
Det er økonomisk at forarbejde små mængder kød
Spar tid til rengøringsaktiviteter

Læs mere om Minerva Omega

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordplade kølede kødhakkere lavet af med semi automatisk hamburger tilbehør – C/E R22H – enfaset – Unger S3 version”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen