Hvordan kan vores faste armaturer hjælpe dig?
En fantastisk arbejder til en god pris
I samme periode kan du fremstille 6 gange så meget dej, som du kan ved at blande i hånden.
Hurtigt
Få den dej du ønsker på kun 15-20 minutter.
Konstant temperatur
Maskinen kører ved lave omdrejninger for at undgå overophedning af dejen (maks. temperatur 24 °C).
Ideelle iltniveauer
Giver en glat dej efter din egen opskrift og proportioner.
Strækbar dej
Dejen opnår den rette konsistens uden at klæbe til skålen.
Reduceret fodaftryk
Du kan spare plads, da den lave højde betyder, at de kan placeres under bordplader eller ovne; ved at montere hjul kan de flyttes hvorhen du vil, klar til brug til enhver tid.
Praktisk sortiment med et essentielt design.
Kvalitets- og prismæssigt bemærkelsesværdigt. Sølvfarvet version med sorte paneler.
En interessant funktion: Den specielle skålsikkerhedsskærm giver dig mulighed for at tilføje ingredienser med mixeren i drift, hvilket giver dig fuld kontrol over dejen til enhver tid.
Den perfekte dej i 5 trin
01.
Hæld 50% af melet i røremaskinen.
02.
Tilsæt den tidligere opløste gær i lidt vand (5%) ved ca. 38 °C.
03.
Hæld de resterende 95 % vand ved en temperatur på 10-15 °C under forudsætning af en stuetemperatur på ca. 20 °C (reducer med 3-4 °C ved højere rumtemperaturer).
04.
Efter blanding i 3-4 minutter tilsættes salt, de resterende 50 % mel og ekstra jomfruolivenolie.
05.
Tag dejen ud af skålen, læg på en bordplade og dæk med et fugtigt klæde. Temperaturen på dejen må ikke overstige 24 °C.
Dette er blot et eksempel: Vores mixere kan bruges til mange anvendelser og gennem forskellige procedurer i henhold til dine foretrukne metoder og meltyper og din egen pizzakoks hemmeligheder.