- 4 mm plade, brugsareal 280×280 mm
- 180 mm induktor,
- Regulering på 39 positioner af 50 W. – 3000 W. (pr. 50W mellem 50W og 900W og pr. 100W mellem 1000W og 3000W), 0-99 minutters timer.
- Temperatur justerbar fra 30 til 250°C gange 5°C.
- Sort glaskeramisk plade, høj temperatur, 100% vandtæt
- Ramme i rustfrit stål.
- Betjening med berøringsfølsomme taster, med digitalt display, sammensat af: On/Off-knap, strøm- eller temperaturvælger, timer, “MAX”-funktion
- Udstyret med køleventilator.
- Vaskbart filter, leveres som standard.
- Vigtigt: Disse enheder accepterer de fleste beholdere lavet af emaljeret metalplade, støbejern eller rustfrit stål samt gryder med akronymet “induktion”.
- Apparater bygget i overensstemmelse med gældende standarder (CE).
+
- Mere robust design,
- Installation af en ny 5000h induktionsgenerator,
- Tastatur med berøringsfølsomme taster,
- Forøgelse i produkthøjde.
FORDEL:
Lidt teknik!
Varmen produceres af et magnetfelt direkte inde i beholderen, dette felt skabes elektronisk, der er intet varmeelement, hvilket giver den stor sikkerhed. Madlavning sker næsten uden varmetab; det er den mest økonomiske teknologi, fjernelse af beholderen er nok til at stoppe madlavningen.
Tre fysiske fænomener bringes derfor successivt i spil:
- Overførsel af energi fra induktoren til beholderen ved hjælp af elektromagnetiske midler.
- Omdannelsen af elektrisk energi til varme i beholderen ved Joule-effekten.
- Overførsel af varme fra beholderen til maden ved termisk ledning.
Det er en ren og økologisk teknologi, der er langt den mest effektive.
Læs mere om Diamond Europe
Jesper Nielsen –
Super produkt