PRODUKTDETALJER
- Indvendige mål 400x580xh95
- Pizzaproduktion/time: fra Ø 150 mm “80 gr.” = 145 pizzaer, op til Ø 400 mm “585 gr.” = 21 pizzaer (tilberedningstid 3,5 til 4 minutter)
- På forespørgsel: rustfrit stål base på drejelige hjul (med bremser)
- Mulighed for at stable op til 3 ovne af samme model
- Konstrueret fuldstændigt i rustfrit stål AISI 304, termisk isolering i keramiske fibre.
- Madlavningstunnel: elektronisk regulering af temperaturen og hastigheden af varmeovergangen. Hurtig temperaturrækkevidde, nem adgang til vedligeholdelse.
- Maksimal temperatur 320°C.
- Elvarme : uafhængig regulering af effekten (høj og lav).
- Elektronisk “digitalt” kontrolpanel tilgængeligt fra fronten, med styring af 6 bageprogrammer, nemt og hurtigt til eftersalgsservice.
+
FORDEL:
Ideelt egnet til kontinuerlig bagning af pizzaer, toast, tærter, croissanter, lasagne osv…
Et unikt Diamond©-patent tillader en homogen fordeling af varmluftstrømmen, hvilket tillader tilberedning ved en lavere temperatur end traditionelle ovne, hvilket resulterer i bedre tilberedning kvalitet og energibesparelser.
Læs mere om Diamond Europe