PRODUKTDETALJER
- Indvendige mål 400x580xh95
- Pizzaproduktion/time: Ø 150 mm “80 gr.” = 145 pizzaer, op til Ø 400 mm “585 gr.” = 21 pizzaer (bagetid 3,5 til 4 minutter)
- På forespørgsel: base i rustfrit stål på hjul (med bremser)
- Mulighed for at stable op til 3 ovne af samme model.
- Indvendig og udvendig konstruktion i AISI 304 rustfrit stål, termisk isolering i keramisk fiber.
- Bagetunnel: elektronisk regulering af temperatur og kørehastighed. Hurtig opvarmning, nem adgang til vedligeholdelse.
- Maksimal temperatur 320°C.
- Elvarme: uafhængig effektregulering (høj/lav).
- Elektronisk “digitalt” kontrolpanel tilgængeligt fra fronten, med styring af 6 bageprogrammer, nemt og hurtigt til eftersalgsservice.
+
FORDEL:
Ideelt egnet til kontinuerlig bagning af pizzaer, toast, tærter, croissanter, lasagne osv…
Et unikt Diamond©-patent tillader en homogen fordeling af varmluftstrømmen, hvilket tillader tilberedning ved en lavere temperatur end traditionelle ovne, hvilket resulterer i bedre tilberedning kvalitet og energibesparelser.
Læs mere om Diamond Europe