PRODUKTDETALJER
- Inkluderet: 20 par løbere (600 x 800 mm).
- Inderdør med varmemodstand og undertryksventil.
- 4 justerbare fødder i rustfrit stål.
- Kølegas R134.
- Indvendig og udvendig lavet af (mad) rustfrit stål AISI 304 (bagside lavet af galvaniseret stål), monocoque stel.
- Reoler og skinner i rustfrit stål (maksimal kapacitet 27 slæder, 50 mm mellemrum), som hjælper med at placere bakkerne som man vil, stemplet indvendigt i bund, med aftapningsprop (større vedligeholdelse) og afrundede vinkler og hjørner (uden ujævnheder).
- Døre med ergonomisk (ikke udragende) og vendbart håndtag, lukket med magnetisk tætning med “3 rum” (let at udskifte uden værktøj), hængsler med stop ved 100°, automatisk tilbagevending (lyd- og visuel alarmanordning for “åben dør”) .
- Mikrokontakt til at stoppe ventilatoren, når døren åbnes.
- Nøglelås medfølger.
- Øverste panel for at nå kompressorenheden på hængsler, nem inspektion.
- Tropisk kompressorenhed (rum T ° + 43 ° C), ventileret kondensator.
- (Overdimensioneret) ventileret fordamper behandlet mod salt og fødevaresyre “coating”, totalt skjult.
- TOUCH SCREEN kontrolpanel med avancerede funktioner (under lukket boks, 100% vandtæt), med befugtnings- og affugtningskontrol, HACCP-funktioner.
- Indvendig belysning, med afbryder.
- Automatisk afrimning af fordamperen (varmgas), antal allerede programmerede afrimninger (kan ændres efter eget ønske).
- Automatisk fordampning af kondensatoren (ved varm gas).
- Polyurethanisolering uden CFC (75 mm = superisoleret).
- Enhed lavet i overensstemmelse med alle gældende standarder (CE).
+
Med det kontrollerede gæringsskab Pastry Line PLUS linje kan du nu styre gæringsprocessen og tilpasse den perfekt til dine behov. Faktisk er forløbet af fermenteringscyklussen påvirket af temperatur og fugtighed. Gennem vekslende faser, efterfulgt af en kold fase, derefter en fase med opvarmning og derfor opvågning af processen, er det muligt at kontrollere og programmere gæringen, at strømline den daglige produktion, at forudse forberedelsen af dejblandingen til næste dag og endda sparer timers arbejde. Køkkenet om morgenen kan foregå baseret på den reelle efterspørgsel og hele dagen. Alle disse fordele vil være for dig som sparer tid og økonomiske gevinster.
2 driftsformer:
1) Automatisk cyklus, har tre faser, køling (gæringslås), overophedning (formål med gæring) og aircondition (konservering), sker automatisk efter tænding af maskinen, med mulighed for at tilpasse og programmere varigheden og parametrene for programmer i løbet af ugen.
2) Manuel cyklus, gør det muligt at arbejde autonomt på funktionen og manuel programmering for hver af faserne. Så er det dig, der bestemmer, hvornår og hvor længe produktet opbevares i køle- eller konserveringsfasen.
Læs mere om Diamond Europe