Sous-Vide Softcooker 2/3 GN
Vakuumtilberedning (fransk Sous-Vide “under vakuum”) er tilberedning af mad i støvsugede plastikposer, der er skånsomt tilberedt ved lave temperaturer i et vandbad. Da hverken væsker eller smag kan slippe ud af posen, forbliver maden særlig saftig og meget aromatisk. Maden tilberedes ‘i sin egen saft’. Dette er den perfekte løsning for mange stjernekokke til at tilberede kød af høj kvalitet. På grund af den skånsomme tilberedning bliver kødet uforlignelig mørt og saftigt.
• lav temperatur madlavning med statisk opvarmning
• præcis temperaturkontrol med display i °C og °F
• temperaturkontrolsystem med en nøjagtighed på 0,2°C
• rustfrit stålhus
• afløbshane
• stødsikre varmeelementer i bunden af beholderen
• 5 kan huskes programmer
• transporthåndtag
• kapacitet 17 liter
• temperaturområde 24-99°
Læs mere om Neumaerker